Maak kans op twee vrijkaarten voor Jesus Christ Superstar

Binnenkort speelt de rockmusical Jesus Christ Suprstar weer in Nederland en wij hebben twee vrijkaarten voor de voorstelling van Jesus Christ Superstar op woensdag 28 maart 2018 in AFAS Live. Jij kunt kans maken op die kaarten. Lees snel verder.

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten Cats bekend

Cats de musical komt naar Nederland en wij mochten twee kaarten weggeven. De prijswinnaar is bekend. Lees snel verder en bekijk onze videos over dezee schitterende musical.

Greg Castiglioni with Lucinda Shaw Jennyanydots Celia Graham Jellylorum Megan Armstrong Bombalurina photo by Alessandro Pinna

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor Cats met Valentijn

De Londense West End productie van Andrew Lloyd Webber zal in Nederland exclusief te zien zijn in het RAI Theater van 23 december 2018 t/m 13 januari 2019 in het RAI Theater en in het Luxor Theater in Rotterdam van 15 t/m 27 januari 2019. Wij mogen twee kaarten weg geven op deze valentijnsdag. Meedoen ? Lees snel verder!!

Greg Castiglioni with Lucinda Shaw Jennyanydots Celia Graham Jellylorum Megan Armstrong Bombalurina photo by Alessandro Pinna

 

Lees meer...

Winnaar prijsvraag Full Monty bekend

De prijswinnaar van de vrijkaarten voor "The Full Monty" is bekend!!

The Full Monty premiere 3

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor 'The Full Monty'

5 februari gaat de musical “The Full Monty” in première. De musical vertelt het verhaal van zes mannen die zonder werk komen te zitten en nog maar een manier kunnen verzinnen om geld te verdienen en dat is te gaan strippen. Wij hebben twee vrijkaarten voor deze musical die je kunt winnen in deze prijsvraag. Weten hoe je de kaarten kunt winnen? Lees snel verder.

TFM34 1920 1005 80

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten 'My Fair Lady' bekend

Momenteel wordt de musical My Fair Lady in Nederland gespeeld en wij mochten twee vrijkaarten weggeven. De winnaar van de vrijkaarten is bekend.

My Fair Lady premiere 1

Lees meer...

Prijswinnaars 'Catch me' bekend

Catch me' gaat over de 32-jarige Dean die zelfmoord pleegt. Een heftig onderwerp, maar toch is zelfmoord een steeds vaker voorkomende doodsoorzaak onder mannen rond de veertig. Daarom ook een pakkende keuze van debuterend musical schrijvers Arnoud Breitbarth en Chris Czornyj.Céline Purcell, Jorrit Ruijs en Ruud van Overdijk zijn te zien in de Brits-Nederlandse productie Catch Me. Samen met Steven Roox, John ter Riet en Jorien Zeevaart verzorgen ze twee staged readings van deze nieuwe musical die afgelopen najaar succesvol in première ging op West End. 

Catch me presentatie 13

Lees meer...

Win twee kaartjes voor 'Catch me' en extra kaarten in verkoop

Céline Purcell, Jorrit Ruijs en Ruud van Overdijk zijn te zien in de Brits-Nederlandse productie Catch Me. Samen met Steven Roox, John ter Riet en Jorien Zeevaart verzorgen ze twee staged readings van deze nieuwe musical die afgelopen najaar succesvol in première ging op West End. Musicalsites mag drie keer twee kaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 7 juli 16 uur.

Catch me 1kl

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten Soof bekend

De prijswinnaars voor kaarten voor de musical Soof zijn bekend. Lees snel verder.

soof

Lees meer...

Winnaar prijsvraag Pinokkio bekend

Uit de vele inzendingen is vandaag de winnaar van vier vrijkaarten voor Pinokkio de Sprookjesmusical getrokken.

Pinokkio premiere 10

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor de musical 'My Fair Lady'

De musical My Fair Lady is recent in premiere gegaan in Koninklijk Theater Carre. Musicalsites.nl mag twee kaarten weggeven voor deze geweldige musical in een theater naar keuze.

Wil je de kaarten winnen? Lees dan snel verder.

My Fair Lady premiere 1

Lees meer...