Theaterconcert Bella Italia in première

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti. Deze ingrediënten komen samen in Bella Italia die gisteren feestelijk in première ging in Schouwburg De Meerse.

Bella Italia Jeanne Rutgers 19

Lees meer...

Musical 'Magdalena' grijpt je bij de strot

The Singing factory is al enige jaren actief als een koor en besloot in 2016 dat ze een eigen productie wilde maken waarin het ensemble een centrale rol speelt. Om dan meteen een musical te maken die gaat over de Magdalena vrouwen is een waar huzarenstuk waarin The Singing factory voor meer dan 100 % is geslaagd.

Magdalena 15

vijfsterren

Lees meer...

The best of musicals, een heerlijke trip to memory lane

Music Hall bestaat dit jaar 30 jaar en heeft al veel musicals geproduceerd. Sprookjesmusicals, familiemusicals, Broadway hits enz. Nu brengen zij een voorstelling die het beste van zijn genre samen bundelt en presenteert in de juiste setting met aangepaste kostuums.

The best of musicals 2018 1

Lees meer...

'n Zomer zonder vrouw in Grou; humor met een 'rouwe' rand...

Ernst Daniel Smit is bij het publiek waarschijnlijk meer bekend als zanger dan acteur, presentator van het tv programma Una Voce Particolare en Ernst Daniel stond eerder nog op de planken als een van de solisten in "Wiener Melange". Bartho Braat is al bekender om zijn acteerwerk en stond vorige maand nog in 'Tom's magische speelgoedwinkel' maar is natuurlijk ook nog steeds super bekend als Jeff uit GTST.

zomer zonder jou 3

Lees meer...

Betoverende Sleeping Beauty On Ice

In het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam werden wij betoverd door een waar spektakel: Sleeping Beauty On Ice. Het toneel was omgetoverd tot een schaatsarena waarop de Imperial Ice Stars geruisloos en met al het gemak hun schaats- en acrobatiekkunsten vertoonden. Ze lieten ons het verhaal zien van Doornroosje: prinses Aurora die door een vloek honderd jaar in slaap valt en alleen wakker gekust kan worden door een prins.

Sleeping Beauty on Ice 21

Lees meer...

Feest!!! in Paradiso met Dirk Scheele

Waren we eerder al te gast bij de 'huis-, tuin- en keukenavonturen', dit keer heeft Dirk Scheele een 'Feest!!!' georganiseerd. De première van dit theaterconcert op zaterdag 16 februari vond plaats in Paradiso Amsterdam. Dé plek voor een heuse rock & rollband. Hoewel de doelgroep van kinderen 2+ dan niet dagelijks het Paradiso bezoeken.

Dirk Scheele Feest 16

Lees meer...

Doornroosje, schot in de roos

Deep Bridge brengt met 'Doornroosje' zijn allereerste sprookjesmusical. Deep Bridge werkt voor deze voorstellingen nauw samen met Van Hoorne Entertainment, dat al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staat voor feeërieke voorstellingen vol interactiviteit en gelaagde humor, voor jong en oud. Deep Bridge is erin geslaagd om dit bestaande DNA te behouden en de harten van de jonge bezoekers te veroveren.

Doornroosje 2018 91

Lees meer...

IDee Producties presenteert een veelbelovend ULE!

In een zonovergoten Geel, België, vond vandaag de perspresentatie plaats van de allereerste productie van IDee Producties: Ule. De musical Ule is afgeleid van het boek 'Ule, ik was 14 in 1914' van Marc de Bel, die zijn verhaal baseerde op zijn eigen grootmoeder Eulalie Pauwels en haar herinneringen aan Wereldoorlog I. Na een jaar voorbereidingstijd gaven Ief Dams en Jolien Polleunis van IDee Producties vanochtend een inkijkje in hun eerste eigen spektakel. Vol trots tonen zij een prachtige cast die zal zorgen voor open monden en stof zal geven tot nadenken na de voorstelling...

DSC02333

Lees meer...

Unidos schittert met "The Hired Man'

The Hired Man is het eerste boek uit de Cumbrian trilogie van auteur Melvyn Bragg die in 1969 gepubliceerd is. In 1984 is van dit verhaal een musicalversie geschreven door Bragg en Howard Goodall.

The Hired Man Mariska Steenbergen 16

Lees meer...

The Full Monty; je ballen uit je broek lachen!

Was het bij de perspresentatie nog een absolute 'no-go' en bij het Musical Award Gala een al iets gewaagdere teaser; bij de première is er geen ontsnappen meer aan en moesten de mannen nu echt Full Monty!Maandag 5 februari gingen Joey Ferre, Dennis Willekens, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van de Tempel en Ad Knippels letterlijk met de billen bloot in deze productie van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

The Full Monty premiere 3

viersterren

Lees meer...

Lang geleden... verhalen uit de Nederlandse historie op komische wijze

De markt gaat open. Op een grote kar begint de familie De Leeuw samen de verhalen van Nederland te vertellen.

Lang geleden 6

Lees meer...