Musicalsites was te gast bij de generale van de voorstelling “I love you, You’re perfect, Now change!’ van de Studenten Musicaltheater 2 van de Fontys Hogeschool. De zaal was heerlijk koel maar het onderwerp liefde laat toch veel harten sneller slaan. De studenten hadden een programma samengesteld waarbij de liefde, relaties en wat daar allemaal bij komt kijken centraal stonden.

De voorstelling gaat over de soms wanhopige zoektocht naar de eerste date, die ene partner, die relatie waarbij jij je goed voelt en dan het huwelijk, schoonouders, de sleur, kinderen en alles wat daarbij komt kijken. De studenten leggen alles onder het vergrootglas en hebben dat overgoten met een mooi komisch sausje waarbij iedereen zich zal herkennen in de scenes.

“I love you, You’re perfect, Now change!’ is een eerbetoon aan al degenen die ooit desastreus op hun bek gingen door de liefde en aan al degenen die dan toch nog opnieuw durven te vragen: ‘Zeg, wat doe je zaterdagavond?’.
De studenten zijn er uitstekend is geslaagd om van deze voorstelling een lust voor het oog en oor te maken. De nummers waren komisch, soms zelfs hilarisch en daarbij was er duidelijk oog voor zang en spel en werden de scenes tussendoor ondersteund door komische dating video’s waarbij diverse personen op zoek waren naar een relatie, seks of vriendschap.

Elke toeschouwer zal meerdere momenten zien die volledig herkenbaar zijn en de studenten hebben tot in detail weergegeven hoe de vork in de steel zit. De choreografieĂ«n waren tot in de puntjes uit gevoerd en ook kleding en setting werden razendsnel gewisseld waardoor de voorstelling als een goed geoliede machine liep.

Het resultaat is een heerlijke voorstelling met enige spot waarbij de tijd voorbij vliegt maar zowel de koelte van de zaal als de voorstelling als een heerlijk warm bad over je heen spoelen en waarbij niets aan het toeval is overgelaten.

Cast: Studenten Musicaltheater 2

Anne Heddes, Mandy Richel, Anne van den Beuken, Pepijn Schwartz, Boudewijn Joannes, Rianne Peterson, Eline Voorn, Rick van den Belt, Ellis Broeksteeg, Robin Smits, Emma Buisman, Samantha Lernout, Jeroen Logghe, Tessa Tuk, Linda Korevaar, Verena Verhoeven, Lloyd Russel en Willemijn Maandag

Artistiek team:

Regie & Scènebeeld: Jos Dom
Muzikale begeleiding: Pol Vanfleteren
Vocal Coach: Rik van de Rijdt
Spreekstem Coach: Moniek Frankort
Choreografie: Florian Boutonnier &
Studenten Musicaltheater 2
Digitale Scenografie: Jos Dom
Productie Assistent: Sabrine Hallewas

Voor de fotoreportage klikt u hier