Vanaf september gaat columnist Oedo Kuipers de rol van Wolfgang Amadeus Mozart spelen in de musical Mozart in Wenen. Ana Milva Gomes neemt de rol van barones von Waltstätten voor haar rekening.

Na 16 jaar is de musical Mozart weer terug in Wenen. Thomas Borchert speelt net als 16 jaar geleden de vader van Mozart. Het creatief team heeft een nieuwe liefdesduet tussen “Mozart” en “Constanze” geschreven voor de nieuwe productie. Ook Floor Krijnen ( West Side Story, Concertgebouw ) zal in deze musical te zien zijn. 

Oedo Kuipers
Zijn eerste ervaringen in het theatervak heeft Oedo gehad tijdens de TV-Casting show „Op zoek naar Joseph”. Aansluitend startte hij zijn Musical vooropleiding aan het Conservatorium in Alkmaar. In 2009 begon hij zijn opleiding aan het Conservatorium Muziektheater in Tilburg. Daar speelde hij diverse voorstellingen zoals The secret garden en De spooktrein. Tijdens zijn opleiding was hij ook te zien als Prins Florizan in Een Wintersprookje in M-Lab. Momenteel is Oedo te zien als Swing en Cover Raoul, Vicomte de Chagny in Andrew Lloyds Webber Musicalklassieker Das Phantom der Oper in Hamburg.

Ana Milva Gomes
Ana Milva Gomes studeerde aan de musicalacademie van Lucia Marthas. Zij was daarna o.a. te zien in Aida ( Essen ), The Lion King ( Hamburg ) en Sister Act ( Wenen en Hamburg ) Zij maakte ook kortstondig een uitstapje naar de Nederlandse Sister Act. Na een extreem korte voorbereiding blies zij daar het publiek weg met haar prachtige zang en spel. Daarna keerde zij weer terug naar Oostenrijk om vervolgens te spelen in Legally Blond en Mamma Mia. In laatstgenoemde musical speelde zij de rol van Donna.

Lees ook:

Met muziek/theater de wereld rond

Ana Milva Gomes korte periode in Sister Act te zien

Fotograaf: VBW / Wien Holding.