fbpx

Hoofdrol Guido Spek in tragikomedie Late Lente

Hoofdrol Guido Spek in tragikomedie Late Lente

Guido Spek en Ellen Pieters spelen de hoofdrollen in Late Lente, een tragikomedie die door Kees Prins wordt geregisseerd.  De voorstelling is dit najaar te zien in de theaters . De landelijke première is op maandag 1 oktober 2018 in de Goudse Schouwburg.

Behalve Ellen Pieters en Guido Spek, bekend van de soap Goede Tijden Slechte Tijden, zijn ook Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst en Gina Bentvelsen vanaf medio september te zien in de nieuwe  toneelproductie die uitgebracht wordt door De Graaf & Cornelissen Entertainment. Late Lente, dat geschreven is door Jeremy Baker, gaat over de liefdesrelatie tussen een vrouw van middelbare leeftijd en een veel jongere man.

,,Het betreft in dit nieuwe toneelstuk een onderwerp dat in het verleden vaker centraal stond in theaterproducties en speelfilms zoals de Hollywood-klassieker The Graduate met Dustin Hoffman en Anne Bancroft”, stelt artistiek producent Hans Cornelissen. ,,Maar ook nu nog blijkt een dergelijke relatie vaak onderwerp van discussie te zijn. Zoals in het geval van de huidige Franse president Emmanuel Macron en zijn meer dan twintig jaar oudere echtgenote Brigitte. Ellen Pieters zal in haar rol als zangeres in Late Lente een aantal wereldberoemde nummers zingen, muzikaal begeleid door Guido Spek in zijn rol als pianist.”

Ellen Pieters speelt Mira, een beroemde zangeres in de nadagen van haar carrière, Bow (Guido Spek) is een veelbelovende jonge pianist. Zij is net vijftig, hij nog geen dertig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Er volgt een strijd tussen hart en hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren en tussen de lakens.

Bron: AD

2018-05-15T13:09:01+00:0015/05/2018 13:04|

Leave A Comment