…..de nieuwste musicalproductie van Elstar Muziektheater! Na de serieuzere voorstellingen “Foxtrot” en “Titanic” (twee keer uitverkocht!) is het nu tijd voor de lichtvoetige detective-musical “Curtains”, een Amerikaans succes van Kander en Ebb, ook de makers van o.a. “Cabaret” en “Chicago”.

“Curtains” speelt zich af in de theaterwereld. Een musicalgezelschap speelt met weinig succes de Engelstalige musical “Robbin’Hood” in De Agnietenhof in de hoop er mee naar Broadway te kunnen. Het schrijverduo Georgia Hendricks en Aaron LaVos heeft ondertussen hun eigen relatieproblemen en ook tussen producersechtpaar Carmen en Sidney Bernstein loopt het niet echt lekker. Regisseur Christopher Belling probeert er het beste van te maken en aan de inzet van danser Bobby en speelsters Bambi en Niki  ligt het zeker niet. Maar toch zijn de meeste recensies van “Robbin’Hood” vernietigend.

Als tijdens het slotapplaus bij de première hoofdrolspeelster Jessica Cranshaw  (een uitgerangeerde filmster) op het podium in elkaar zakt en vermoord blijkt te zijn, moet iedereen in het theater blijven totdat het politieteam onder leiding van inspecteur Frank Cioffi de dader(s) gevonden heeft.

U bent getuige van de ontwikkelingen tussen spelers, producenten, het creatieve team en de mensen vóór en achter de schermen bij de musical en het onderzoek door de politie. Er zijn verrassende plotwendingen, komische dialogen, spetterende muzieknummers en misschien nóg een moord (of twee)…

“Curtains” wordt vanuit de orkestbak begeleid door een live-orkest  van 23 muzikanten onder leiding van muzikaal leider en dirigent Hans van Bergen. De regie en choreografie zijn in handen van Sharon Slachter.

“Curtains” is slechts twee avonden te zien in Theater Agnietenhof, dus zorg dat u het niet mist!

14  & 15 oktober 2022

kaarten via www.agnietenhof.nl