Helaas is Marcel Jonker nog steeds geveld door griep en een zware keelontsteking. Henk Poort neemt daarom nog een aantal voorstellingen over. Hij speelt de rol van Monty Woolley.

You’re the Top is de goed ontvangen Muziektheaterproductie over het interessante leven van de Amerikaanse Songwriter Cole Porter met in de hoofdrol PAUL GROOT. Marjolein Keuning (de real life vrouw van Henk Poort) speelt zijn vrouw Linda. De cast bestaat verder uit 6 personen en er is een Live Orkest. De voorstelling is boordevol prachtige songs uit het rijke repertoire van Porter.

De eerstvolgende voorstellingen worden gespeeld in Tilburg, Alkmaar en Oosterhout, met HENK POORT als Monty Wooley (de beste vriend van Cole Porter)

Een geestig en indringend portret van Cole Porter

Hij combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Deze intieme musical schetst een wervelend beeld van zijn mooiste songs en het verborgen leven van deze legendarische songwriter, met een uitgelezen rol voor PAUL GROOT als Cole Porter en MARJOLEIN KEUNING als zijn vrouw Linda.

Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’ en de musicals ‘Anything Goes’, ‘High Society’ en ‘Kiss Me, Kate’.

Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

‘You´re the Top’ schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

You’re the Top is een muziektheaterproductie met een cast van 8 personen en een live orkest. De tournee loopt t/m 12 mei.

Uiteraard wensen wij Marcel Jonker van harte beterschap.