Harmonievereniging “Prinses Juliana” had na haar jubileumconcert van vorig jaar weer een concert gepland met een speciale gast, dit keer was dat Brigitte Heizer. Het concert van gisterenavond werd gehouden in Sporthal Comstrijen in Numansdorp.

De harmonie heeft tijdens de concerten met o.a. René van Kooten, Joke de Kruijf en Pearl Jozefzoon bewezen een concert van hoge kwaliteit te kunnen verzorgen. Daarbij wordt dan ook ruimschoots tijd gereserveerd voor eigen werk, naast de nummers die de solisten, in dit geval Brigitte Heitzer, verzorgen.

De zaal was feestelijk aangekleed en ook aan licht en geluid was gedacht. Als de zaaldeuren ruim een uur van te voren opengaan, stroomt het publiek binnen. Onder leiding van dirigent Alex Zwijgers trapt het orkest af met “No shadow of Turning” waarna Brigitte mag vervolgen met “Geen Kind meer” en “Easy as Life”. De mix van muziek en zang wordt vervolgd met diverse nummers waarna Brigitte vervolgt met “A Piece of Sky”, “It’s oh so quiet”, “Skyfall” en “Cry me River”. Naast deze nummers speelde het orkest o.a. “The Best of Earth, Wind & Fire”, “This is What is Feels Like” en sloot de avond af met een “Hoagy Carmichael Selection”.

Brigitte maartconcert 37

Na het jubileum van vorig jaar was het nu de beurt aan het jubileum van de Fanclub van de harmonie die dit jaar 40 jaar bestaat. De fanclub maakt het mogelijk dat er geld vrijkomt om instrumenten van te kopen voor de harmonie wat in het verleden voor een vermogen is gebeurd en de harmonie mede in stelt de kwaliteit te behouden. 

Brigitte maartconcert 33

Harmonievereniging Prinses Juliana is er ook dit jaar weer in geslaagd om een schitterend concert neer te zetten dat volgend jaar weer een vervolg zal krijgen, dit keer met een mannelijke artiest.

Klik hier voor de fotoreportage.

Lees ook:
Mooi concert René van Kooten en Harmonieorkest Prinses Juliana

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.