Vanaf 25 december a.s. opent Kasteel de Haar Utrecht voor het achtste jaar de poorten voor het jaarlijkse familiefestijn ‘Sprookjes van De Haar’. In de kerstvakantie logeren de beroemde sprookjesfiguren Hans & Grietje twee weken lang in het grootste kasteel van Nederland. Vandaag gingen de repetities van start en de spelers werden op passende wijze getrakteerd op heerlijke stukjes taart.

Tijdens ‘Sprookjes van De Haar’ brengen de bezoekers aan de hand van een speurtocht een bezoek aan het huisje van de heks in het bos, maar volgen zij ook het spoor van Hans & Grietje in de verschillende kamers van het kasteel. Het bezoek wordt afgesloten door een komische sprookjesshow met meezingliedjes en onverwachte verwikkelingen van bijzondere karakters.

Cast

De rollen in de voorstelling worden gespeeld door Ayal Oost (o.a. Soldaat van Oranje en GTST), Sander Volders (o.a. Into the Woods, Opera Zuid), Roos van Breukelen (o.a. Jeans, Efteling Sprookjesboom en Soldaat van Oranje) en Sara van der Wal (o.a. TG De Appel, Spring Awakening).

Kaartverkoop gestart!

‘Sprookjes van De Haar’ speelt in de kerstvakantie van 25 december (1e Kerstdag) tot en met zondag 6 januari. De kaartverkoop is nu gestart via: www.kasteeldehaar.nl. Er is ook een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor de vier speciale sprookjesavonden op 27, 28, 29 en 30 december.

(foto: Made in Mind).