Leerkrachten hebben het soms zwaar te verduren. Juffen en meesters van de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in de provincie Groningen kunnen daarom genomineerd worden voor de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie. De juf of meester met het “zwaarste bestaan” wint en mag op woensdagavond 5 februari met de hele klas gratis naar Annie de musical in MartiniPlaza Theater. Deze klas wordt van school opgehaald met de enige echte Annie cast bus.

Hoe doe je mee?

Stuur deze week (uiterlijk zondag 19 januari) een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester naar marketing@martiniplaza.nl en beschrijf (in max. 200 woorden):
– Wie is de juf of meester en aan welke groep(en) en op welke school geeft hij/zij les?
– Waarom verdient hij/zij het om met de hele klas naar Annie de musical te gaan?
– Hoeveel kinderen zitten er op de basisschool?

De winnende klas

De inzendingen worden in de week van 20 januari gepubliceerd op de Facebookpagina van MartiniPlaza. Door foto’s te liken kan er gestemd worden op de deelnemende klassen. De winnaar wordt in de week van 27 januari gekozen op basis van de verhouding van het aantal stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. De winnende klas wordt met de Annie cast bus van school opgehaald.

Annie de musical

Annie inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is ze terug en ze is sterker dan ooit. Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ is van 5 tot en met 16 februari te zien in MartiniPlaza Theater. Door middel van de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie wil MartiniPlaza meer kinderen kennis laten maken met theater.

Meer informatie is te vinden op: www.martiniplaza.nl/agenda/annie

Lees ook: De nieuwe, kleurrijke versie van “Annie de musical” wordt gedragen door weergaloze cast (4 sterren ****)

Foto: Monique Picocrie