De derdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie hebben een druk jaar voor de boeg met de voorstelling in theater Carre, de solovoorstellingen en de afstudeervoorstelling. De afgelopen dagen speelden zij hun atelier voorstelling in Halloween stijl.

De studio was ingericht als een horror kabinet en daarnaast waren de studenten schitterend geschminkt en voorzien van speciale lenzen waardoor ze nog afschrikwekkender toonden. Dit atelier was er zowel voor de klas als geheel als voor elke individuele student. Zo werden er nummers gezongen zoals “I am not afraid”, “The Plagues”, “Children must listen”, “Never neverland” en werd het atelier afgesloten door Thriller die de klas als groep bracht. Deze groep is er in geslaagd om zowel individueel als groep een mooie voorstelling samen te stellen waar alles in zat wat bij Halloween hoort. Nu werd de voorstelling nog in de studio gespeeld maar de studenten zullen zowel CarrĂ© als hun afstudeervoorstelling in het theater spelen en de solo’s in Klein CarrĂ©, de zolder van het theater.

Derdejaars atelier 13

Ruth, Bela, Kylian, Stef, Simone, Lucas, Megan, Sterre, Chris, Denise, Charley en Pascalle speelden hun show met muzikale begeleiding van Hilmar Leutjes die ook als een stuk decor was opgedoft en desondanks de studenten optimaal ondersteunde. De school gaat zich nu opmaken voor Carre waar ze een showcase zullen spelen die zeker de moeite waard van het bezoeken is. Kaarten kunt u reserveren op de website van Carre.

Derdejaars atelier 75

Klik hier voor de foto’s.