Greg & Baud Productions zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende kerstproductie: Shrek de musical! Voor deze productie worden zowel kinderen (10-15) als volwassenen (16+) gezocht.

Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…

Een greep uit de castlijst:

  • SHREK            man, bariton met tenor-register
  • FIONA vrouw, allround sopraan
  • EZEL man, tenor met een randje soul
  • FARQUAAD man, bariton
  • DRAAK vrouw, mezzosopraan met soul
  • PINOKKIO man/vrouw, tenor

Daarnaast kent deze productie vele leuke bijrollen en een ensemble vol sprookjesfiguren. De auditie bestaat uit een spel-, dans- en zangronde. Blokkeer alvast dinsdagavond 22 mei, donderdagavond 24 mei, en zaterdagmiddag 26 mei in je agenda.

Download het auditieformulier op: www.greg-baud.nl en schrijf je in vóór 6 mei 2018.

Greg & Baud Productions is een theaterstichting waarbij een goede werksfeer centraal staat. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt 50 euro

Inleiding

De stichting Greg & Baud Productions is in augustus 1992 opgericht als overkoepelende organisatie voor een groot aantal activiteiten in Zoetermeer en omstreken. De officiële doelstelling van de stichting is de promotie van cultuur in het algemeen, in het bijzonder theater. De afgelopen jaren heeft Greg & Baud Productions zich met name toegelegd op het produceren van amateurtheatervoorstellingen en het ondersteunen van verschillende activiteiten. Dankzij vrijwillige ondersteuning door professionele teams is Greg & Baud Productions in staat amateurvoorstellingen van een zeer hoog niveau te brengen. Wij werken enkel met mensen die zich vrijwillig voor de organisatie inzetten. Door de jaren heen hebben velen die binnen onze organisatie actief zijn zich in het professionele circuit kunnen ontwikkelen en brengen deze kennis weer terug naar onze organisatie.

Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door Gerard Zijlstra, Walter van Steenis, Barry van Oosten, Theo Ypma, Tjitte J. Meijer, Ida Jansen en Esmee van Engelen.

Audities

Voor iedere voorstelling van Greg & Baud Productions worden audities gehouden. De toelatingseisen en de vorm van de audities verschillen per productie. Alle audities worden aangekondigd op de website en via email. Meld u aan voor de mailinglist als u op de hoogte gehouden wilt worden via de nieuwsbrief.

Theaters

Greg & Baud Productions geeft voorstellingen in het Qseum (Industrieweg 5) en het CKC (Leidsewallen 80).

Jeugdtheater

Aan Greg & Baud Productions is het Warm Water Jeugdtheater verbonden. Bij het Warm Water Jeugdtheater krijgen kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar wekelijks les in drama, zang en dans. Er bestaan groepen voor verschillende leeftijden en opleidingsniveau’s. Meer informatie vindt u op de speciale website van het Warm Water Jeugdtheater.