Zeven Rotterdamse podia organiseren opnieuw de jaarlijkse Sinterklaasactie Zet Je Schoen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hun te kleine schoenen inruilen voor een gratis theaterkaartje. De schoenen zullen dit jaar opgehaald worden voor Sam’s Kledingactie, die zich inzet voor gezinnen in Zuid-Soedan. Kinderschoenen kunnen vanaf vandaag worden ingeleverd bij de zeven verschillende theaters. De actie loopt tot en met 11 december.

Zevende editie!
Vanaf vandaag start voor de zevende keer de actie Zet Je Schoen. De schoenen kunnen ingeleverd worden bij het Luxor Theater, De Doelen, Islemunda, Theater Rotterdam, Grounds, Theater Zuidplein en MaasPodium. Vanaf vandaag kan je bij de kassa je schoenen zetten en kan het gratis kaartje verzilverd worden. Ouders kunnen dan ook direct hun kaartje kopen.

Win win
Dit jaar worden de schoenen opgehaald voor Sam’s Kledingactie, die zich inzet voor gezinnen in Zuid-Soedan. Door de oorlog zijn waterputten vernietigd en is de infrastructuur onbruikbaar. Sam’s Kledingactie heeft samen met Cordaid een programma ontwikkeld om de bevolking structureel te helpen. De schoenen worden eerst verkocht, daarna wordt er van het opgehaalde geld hulppakketten gekocht, om vervolgens aan de gezinnen in Zuid-Soedan te geven.

LOCATIE Bij de kassa van de deelnemende theaters
DATUM Wo 22 november t/m ma 11 december 2017
MEER INFORMATIE, www.zetjeschoen.nu
ACTIEVOORWAARDEN EN OVERZICHTEN www.facebook.com/Zetjeschoen