Na slechts een paar weken in officiële verkoop te zijn, zijn er inmiddels al 25.000 tickets voor De Kleine Zeemeermin De Musical verkocht. Deze vrolijke sprookjesvoorstelling is een van de nieuwe producties van Van Hoorne Entertainment voor theaterseizoen 2018-2019.

Inmiddels brengt Van Hoorne Entertainment al meer dan tien jaar op rij succesvol sprookjes naar het theater. Vorig seizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical.

Met De Kleine Zeemeermin De Musical brengt het productiehuis een spiksplinternieuwe sprookjesmusical naar het theater. Sita Vermeulen, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van de Kleine Zeemeermin. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist dit keer mee naar de onderwaterwereld. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

De Kleine Zeemeermin De Musical

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical is vanaf zaterdag 8 september 2018 te zien in het theater. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Roodkapje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot opende het bedrijf op 30 maart 2018 Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is.

Foto Nick van Ormondt