Wil jij kans maken op een van de twee gesigneere WWRY passen door pop diva Anastacia? Lees dan snel verder!

Beantwoord dan de vraag uit de video én tag bij je antwoord jouw favoriete queen/diva (moeders, zusjes, oma’s, vriendin etc).

 

Maandag 13 jan om 10.00 uur trekken we twee winnaars die we via een privébericht op de hoogte zullen brengen.

Reageren kan alleen op de facebookpagina of onze instagram. Klik op de link.

Heb je onze pagina’s nog niet geliked ? Dan kan je dat meteen doen en houden we je op de hoogte van al het nieuws en prijsvragen.

Over de musical

‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! De originele versie van ‘We Will Rock You’ ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. De show gaat in de spectaculairste versie aller tijden door Nederland op tournee. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken. Een immens decor met de nieuwste speciale effecten en een indrukwekkende cast van musici, zangers en dansers zorgen samen met wereldster Anastacia voor een weergaloze ode aan de legendarische Britse band Queen.

‘We Will Rock You’ is vanaf 27 november 2019 t/m 16 februari 2020 te zien in Schouwburg Hengelo, AFAS Live in Amsterdam, World Forum Theater in Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Chassé Theater in Breda.

Anastacia speelt de rol van Killer Queen in Amsterdam, Den Haag en Hengelo. In Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda wordt de rol van Killer Queen gespeeld door Tia Architto. Tijdens de (besloten) voorstellingen op 26 december 2019 (matinee) en 7 januari 2020 in Den Haag wordt de rol van Killer Queen gespeeld door Tia Architto. De producenten van We Will Rock You behouden zich het recht voor om castleden te wisselen/vervangen zonder voorafgaande aankondiging wanneer dit onverhoopt (bij voorbeeld als gevolg van ziekte) noodzakelijk is. Dit is geen reden voor restitutie van reeds gekochte tickets.

Lees ook:
Extra voorstellingen Queen rockmusical We Will Rock You