fbpx

Ghost Rockers veroveren Nederland

Ghost Rockers veroveren Nederland

 Sinds december zendt Nickelodeon de van oorsprong Vlaamse serie Ghost Rockers uit. De Ghost Rockers bestaan uit Mila (Tinne Oltmans), Jonas (Juan Gerlo), Jimmy (Elindo Avastia), Charlie (Marie Verhulst) en Alex (Wout Verstappen). Ze studeren aan het DAM, de academie voor Dance, Acting & Music, waar in de kelder wel heel speciale, spookachtige instrumenten staan… en vandaag werd de eerste Nederlandse fandag door Nickelodeon georganiseerd.

Deze fandag had direct een primeur: het was het eerste optreden met nummers van het nieuwe album “De Beat”. De fans in de zaal klapten, dansten en zongen mee met Tinne Oltmans die de vocals van Ghost Rockers op zich neemt. Ogenschijnlijk moeiteloos zingt ze de nummers die heerlijk in het gehoor liggen. De sfeer in de zaal is fantastisch, zowel de band als de kinderen en ouders in de zaal genieten van elke minuut. Het moge duidelijk zijn dat Studio100 wederom gedaan heeft waar het goed in is: een formule creĆ«ren die kinderen gelukkig maakt. De Rockers hebben oog voor werkelijk alle kinderen in de zaal, het geeft een magische rand aan het optreden.

Via een wedstrijd konden groepen kinderen, zoals klassen en sportverenigingen, tickets voor het eerste optreden van de Ghost Rockers in Nederland bemachtigen. Niet gewonnen, niet getreurd: via een livestream was het optreden te volgen op Internet. Na het optreden mochten de kids per groep op de foto met hun favoriete band. Als verrassing kreeg iedereen ook nog een rijk gevulde goodiebag mee, met onder andere het ultieme fanboek met foto’s van o.a. musicalsites-fotografe Peggy de Haan.

Ghost Rockers15

In Vlaanderen start in mei een theatertour. We hopen dat het enthousiasme van de kinderen vandaag niet onopgemerkt is gebleven en er een Nederlandse tour zal volgen.
Tickets voor de Vlaamse tour kunnen bemachtigd worden via http://www.sherpa.be/nlBE/Search/what/ghost%20rockers/
De CD “The Beat” en overige merchandise kan worden besteld via de webshop van Studio100.
Het tweede seizoen van de serie Ghost Rockers is momenteel elke werkdag om 17.45 uur op Nickelodeon te zien.

Ghost Rockers15

Verslag en foto’s: Gaby Lejeune
Video en interviews: Rob de Haan

2016-02-13T23:00:00+00:0013/02/2016 23:00|

Leave A Comment