Voor de  nieuwe voorstelling ‘Assepoester De Musical’ in theaterseizoen 2021-2022 zijn is Van Hoorne Theaterproducties op zoek naar een actrice/zangeres voor de hoofdrol van Assepoester. Als lieflijke sprookjesprinses beschik je over een mooie zangstem, met uitstekende acteerkwaliteiten en goede dansopleiding. Je bent in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

Assepoester

Na het enorme succes van Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical kan jij nu de hoofdrol spelen in onze volgende sprookjesvoorstelling: Assepoester De Musical! De sprookjesproducties van Van Hoorne trekt jaarlijks ruim 125.000 bezoekers en toert langs vele middelgrote en grote theaters en schouwburgen in Nederland en België.

Glazen Muiltje

Pas jij het glazen muiltje? Ben jij dol op kinderen? En wil jij samenwerken met de meest enthousiaste groep acteurs in de familie-entertainmentindustrie? Meld je dan aan voor de auditie! 

De audities vinden plaats op donderdag 5 maart 2020 (ronde 1) en maandag 16 maart 2020 (ronde 2) in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 27 februari 2020 door een e-mail  (inclusief foto en cv) te sturen naar:

Audities@VanHoorne.com t.a.v. Kirsten Broere o.v.v. ‘Auditie Assepoester’.

Alle medewerkers (vanaf 18 jaar) van Van Hoorne Entertainment dienen in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Lees ook:
Van Hoorne’s Doornroosje; hilarische powernap…