Tim Koldenhof producties en schouwburg Orpheus in Apeldoorn sloegen de handen ineen en presenteerden op 13 januari een geslaagd nieuwjaarsfeest.

De zaal was tot de nok gevuld met liefhebbers van theater en het programma was zeer gevarieerd. Leerlingen zongen nummers uit The Wizzard of Oz, Wicked en Aida en er was ook een Michael Jackson blok. Daarnaast lieten een aantal danseressen zien wat ze in hun mars hadden. Aan Josanne de eer om de avond te openen met een zogenaamde auditie.


Tussendoor waren optredens van professionele musicalartiesten. De cast van Afblijven zong o.a. “Durf.” Cindy Bell zong een prachtig nummer uit de musical “Sonneveld”. Davy Gomez speelt momenteel in “De Kleine Blonde Dood” en is het paradepaardje uit de stal van Tim Koldenhof producties waar leerlingen les krijgen van mensen uit het vak. Hij vertelde aan presentator Joji Na over “De Kleine Blonde Dood” en zong ook nog “Ben” van Michael Jackson. Vincent de Lusenet zong “Ik heb je lief” van Paul de Leeuw en zong “Zo vader, zo zoon” uit Aida. Cabaretier Pepijn Schoneveld wist jong en oud aan het lachen te krijgen met een stukje uit zijn onemanshow “Mijnheer Jongetje”. De avond werd spetterend afgesloten met Gitty Pregers, Laurie Reijs en Peggy Sandaal. Zij wisten het publiek aan het swingen te krijgen met een jaren 70 medley.

Tim Koldenhof Producties-36

Er was ook een exclusief voorproefje van de pilot van een televisieserie met Joji Na, Nils Verkooijen en Vajen van den Bosch te zien. De televisieserie gaat over een uitzendbureau voor jongeren. De pilot zag er al goed uit. Wellicht is de serie later daadwerkelijk op televisie te zien. De leerlingen van Tim Koldenhof producties krijgen regelmatig workshops van mensen uit het vak. Gistermiddag gaf Cindy Bell nog een workshop en Vincent de Lusenet zal in februari een workshop geven met als thema “Wat dan”. Hoe gekker, hoe beter vertelde Vincent de Lusenet gisteren. Er zijn nog plaatsen voor de workshop. Er zal een paar uur hard gewerkt worden, waarna de middag wordt afgesloten met een mini-voorstelling.

Tim Koldenhof Producties-12

Tim Koldenhof Producties en Events heeft een breed lesaanbod. Daarnaast produceren zij professionele theater- en filmproducties en organisereren zij ook alle soorten evenementen. 

Voor de fotoreportage klikt u hier.