Gisteravond waren Lady Felice en Frank Sanders weer samen te zien tijdens de meest muzikale talkshow van Nederland: Een avond met Lady Felice & Frank Sanders. In het Betty Asfalt complex begon Frank Sanders ooit zijn mooie carrière en ook gisteravond wist hij menigeen te beroeren.

Lady Felice, wie kent haar niet van The Rozettes, gaat al een tijdje solo. Tijdens ‘Een avond met Lady Felice en Frank Sanders’ trakteerde de diva het publiek op haar favoriete songs ( o.a. van Jasperina de Jong, Adele Bloemendaal en Ramses Shaffy ) en ontving ze Jon van Eerd, Ivo Chundro en Anouk Kalter.

Een avond met Lady Felice en Frank Sanders 2017 21

Het legendarische Betty Asfalt complex was tot de nok gevuld en de spreekwoordelijke muis kon er nog maar net bij. Daan van Lanen begeleidde met mooi pianospel en zong ook een paar nummers. Nico Maas speelde een paar nummers op gitaar en cajon. Voor de pauze was Lady Felice de gastvrouw wat zorgde voor soms wat ondeugende opmerkingen.Na de pauze was Frank Sanders de gastheer. Met Jon van Eerd had hij een mooi indringend gesprek over o.a. de jeugd van Jon, het internaat, zijn opleidingen en zijn carrière.

Een avond met Lady Felice en Frank Sanders 2017 12

Ivo Chundro zong twee nummers: Mr. Bojangles en Toen zag ik jou uit Honk. In 2006/2007 speelde Ivo Chundro in deze musical en werd hij genomineerd voor een Musical Award. Ivo begon zijn carrière in de musical Boyband waarna o.a. Aida, Alladin, Fame, The Wild Party, We will rock you, Lelies en Rent volgden. Tegenwoordig is hij ook choreograaf en gaat hij binnenkort aan de slag met de cast van The Full Monty.

Een avond met Lady Felice en Frank Sanders 2017 44

Anouk Kalter won in 2012 de Jos Brink Genesius Penning en was o.a. in Harrie en de twee meesters te zien. Afgelopen jaar studeerde ze in New York. Ze zong een prachtig nummer uit Dear Evan Hansen. De avonden van Lady Felice en Frank Sanders kenmerken zich door een mooie optredens en nummers met inhoud. Dit afgewisseld door vraaggesprekken met oprechte en mooie vragen en optredens wat deze voorstelling ook weer tot een lekker avondje uit maakte in een sfeervolle ambiance.

Een avond met Lady Felice en Frank Sanders 2017 50

Voor de fotoreportage klikt u hier.