Gisterenavond speelde Ludique, bestaande uit theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders, een hele speciale voorstelling. Deze keer was dat in Apeldoorn  waar het voor hen allemaal begon. Speciaal voor deze avond werden Gerald en Martijn muzikaal begeleid door Florian Ludewig.

Ludique heeft een eigen stijl ontwikkeld die blijft intrigeren en toch elke keer anders is. Hadden zij met Zarah al hun visitekaartje afgegeven, met ‘From Berlin with Love’ zijn Gerald en Martijn er weer in geslaagd om een unieke voorstelling te maken met alle ingrediënten om het publiek een meer dan geslaagde avond te geven.

Op reis naar Berlijn

Mooie klassieke nummers, zelf geschreven nummers, mooie komische invallen en ontroerende momenten maken van ‘From Berlin with Love’ een avond waar je als toeschouwer in heerlijke theaterstoel 100% van kunt genieten. Ludique neemt haar publiek mee op reis naar Berlijn en naar sterren zoals de grootmoeder van Ludique, Marlene Dietrich, maar ook Nina Hagen en maakt daarnaast uitstapjes naar Broadway en andere plaatsen.

From Berlin with Love

‘From Berlin with Love’ is een voorstelling waarbij de mooie stemmen van Gerald en Martijn samenvloeien zonder hun unieke eigenschappen te verliezen. Ludique weet het publiek met een lach en een traan te raken met onder andere muziek uit de jaren 30-40 maar dan wel een in een mooi modern jasje gegoten.

Deze variatie kenmerkt het repertoire van Ludique. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze volgend seizoen drie voorstellingen tegelijk spelen in één seizoen. Ludique komt terug met Zarah, From Berlin with Love en hun nieuwe voorstelling Apropos.

Gerald Drent en Martijn Mulders hebben de stad Berlijn in hun hart gesloten en zingen veel Duitstalige nummers. Ludique verbindt dat moeiteloos met de Nederlandse taal. Het succes van de afgelopen twee voorstellingen en de hernemingen daarvan geeft ook meteen aan dat hoe geliefd het werk is van Ludique maar daarnaast hoe uniek deze voorstellingen zijn.

Als u naar een voorstelling gaat van Ludique, dan gaat u naar een voorstelling met een unieke en prachtige stijl. Ludique is later dit jaar weer te zien in verschillende theaters in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie gaat u naar: http://worldofludique.com/index.html

Lees ook:
Mooi eerbetoon aan Zarah Leander