De zomer vakantie is voorbij, tijd voor een nieuwe start.

Zes jaar geleden koos ik ervoor om te stoppen met musicals. Ik had verschillende redenen, maar de belangrijkste reden was mijn gezin. Want wat betekent een top carrière als je er niet voor je man en kinderen kunt zijn? Vier jaar lang heb ik geen audities willen doen. Ik wilde mijn horizon verbreden, eigen producties maken (zoals mijn cd ‘Chameleon’ en mijn kinderboek ‘Een wereld vol liedjes’). Ik wilde “de mamma van” zijn en gewoon naar alle activiteiten en familiefeesten kunnen. Maar toen mij werd gevraagd of ik wilde nadenken om alternate Deloris te worden in Sister act, krabde ik even achter mijn oren. Dit zou mijn rustige leventje weer flink door elkaar schudden.

Maar goed, het bloed gaat waar het niet kruipen kan en voordat ik het wist had ik binnen drie weken repeteren de rol onder de knie en stond ik op toneel als Deloris van Cartier. Het mooiste cadeau wat ik mezelf en mijn gezin heb kunnen geven, want ik voelde me weer helemaal compleet! Ik had tijd om moeder te zijn omdat ik twee shows per week deed en ik kon een geweldige rol spelen. Maar ja … het smaakte toch naar meer. Ik had al heel lang een droom. Een show met alleen maar Tina Turner liedjes. Tina Turner is voor mij het voorbeeld van een vrouw die na haar veertigste echt doorbrak. Op en top moeder, op en top vrouw, op en top sexy en Powerfull.

Mijn impresariaat had binnen no time 25 theaters geboekt! En nu is het aan mij om die droom waar te maken. Op en top moeder zijn, op en top sexy en powerfull. Dus ik ben keihard aan het werken! mijn conditie op peil te krijgen en de show zo mooi mogelijk te maken. Mijn man en ik zijn zelf de producent met ons nieuwe bedrijf TheDreamLab.

In de komende periode zal ik jullie meenemen op mijn weg naar Fourtina. De workouts met mijn personal trainer, de repetities met mijn meiden en de muzikaal leider en co-producent Mike Schaperclaus.

Alle bergen en dalen die we zullen tegenkomen. Dit wordt een spannende tijd, niet alleen voor mij maar voor alle 21 medewerkers van ons team. Voor jullie wordt het een kijkje achter de schermen. Wat doen wij om onze dromen en die van ons team waar te maken? Wil je meer weten over Fourtina, kijk dan zeker even op www.fourtina.nl of www.facebook.com/Fourtinaontour!

Tot snel!

Liefs Nurlaila Karim

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.