Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want in het voorjaar van 2020 komt de gekste dierenbende aller tijden naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm ‘Madagascar’ naar de theaters in een onovertroffen familiemusical. Afspraak van februari tot april 2020 met Marty, Alex, Melman, Gloria en co. in Capitole Gent en Koningin Elisabethzaal Antwerpen. Tickets & info: www.musichall.be
 
Toen de animatiefilm ‘Madagascar’ van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeen. Music Hall presenteert nu, vijftien jaar na de première van de originele kaskraker, een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.
 
Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm, komt tot leven in één hilarische feelgood musical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Het verhaal 
Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen… Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar, waar het elke dag feest is.

Audities !!
Ook u maakt nog kans om deel uit te maken van deze dolle beestenboel! Producent Music Hall lanceert op maandag 26 augustus de auditie-oproep via Facebook. Hou dus zeker de Facebookpagina van Music Hall in de gaten als u wil weten aan welke dierlijke kwaliteiten de cast moet voldoen en wie weet zien we jou wel terug in ‘Madagascar, de Musical’!

Creatives:
Producent: Geert Allaert
Regisseur: Christophe Ameye
Script: Kevin Del Aguila
Muziek & Lyrics: George Noriega & Joel Someillan

Praktisch
‘Madagascar, de Musical’

Capitole Gent
Donderdag 27 februari 2020 – 14u
Vrijdag 28 februari 2020 – 17u (première)
Zaterdag 29 februari 2020 – 14u en 17u
Zondag 1 maart 2020 – 11u en 14u

Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Vrijdag 10 april 2020 – 14u en 17u
Zaterdag 11 april 2020 – 14u en 17u
Zondag 12 april 2020 – 11u en 14u

Duur: ± 100min.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Tickets & info: www.musichall.be