Zeven Bekende Nederlanders hebben in het geheim 3 jaar gewerkt aan een bijzonder project. Vandaag is de dag om naar buiten te treden! Wat zou je doen als je een dag lang een machtig en invloedrijk wereldleider zou zijn, zoals de paus, Oprah Winfrey of de president van Amerika? Zeven kopstukken krijgen nu die kans en laten deze niet liggen! Allen lieten ze de fantasie de vrije loop, wat is verwerkt in een boekthriller + korte film.

Het Genootschap van Mendacium is een spannende psychologische thriller in boekvorm en korte film, geschreven door Frank Waals. Mendacium gaat op 2e Pinksterdag, maandag 28 mei, in première in Club PANAMA Amsterdam

Rome 2017, zeven wereldleiders komen bij elkaar in het Vaticaan om gestalte te geven aan een geheim genootschap dat eens in de honderdvijftig jaar bijeen komt. Alleen de grootste zwaargewichten zijn uitverkoren de tijdscapsule van hun voorgangers te openen en daarmee het lot van de wereld te bepalen. Tegelijkertijd krijgt het zevental de zware taak een manuscript op te stellen voor hun opvolgers van de (verre) toekomst. Lukt het zeven ego’s persoonlijke wensen opzij te schuiven en te gaan voor één missie? Zijn zeven kapiteins op één schip gedoemd om te zinken of versterken ze elkaar? Het Genootschap Van Mendacium is een spannende psychologische thriller waar niemand is wie hij lijkt en elk klein detail fataal kan zijn.

John Kraaijkamp (Paus Johannes Kraaijkamp de 2e)

Henny Huisman (Popster Henry McCartney)

Catherine Keyl (Wonder Doctor C.)

Edwin Rutten

(FIFA Baas Edwin Blatkov)

Maureen Du Toit (Zakenvrouw Monica Dutelli)

Bartho Braat (President USA George Barthos)

Pamela Teves (Queen Pamela Engeland)

Danny De Munk (Voorwoord)