Vandaag is bekend geworden dat de castleden van de musical ‘Stil in mij’, Ferry Doedens en Jeroen C. Molenaar, een voorproefje zullen geven op ‘De Nederlandse Musicaldagen’. Tijdens het ‘Musical Talent Gala’, dat gepresenteerd zal worden door Frits Sissing, zullen beide heren onder leiding van een 36-koppig orkest nummers uit de musical ‘Stil in mij’ ten gehore brengen.

Op zaterdag 30 juni zal de rode loper uit liggen voor Theaters Tilburg voor de tweede editie van het ‘Musical Talent Gala’, een show waarin nieuw een aankomende sterren het musicalaanbod van het nieuwe theaterseizoen ten gehore brengen. Naast de musical ‘Stil in mij’ zullen onder andere musicals als ‘Mamma Mia!’, ‘The Lion King’, ‘Allstars’, ‘The Addams Family’ en ‘Evita’ een voorproefje geven.

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

‘Stil in mij’ zal vanaf 16 maart 2019 te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De première zal op 31 maart plaatsvinden in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical door heel Nederland te zien zal zijn. Informatie en tickets: www.stilinmijdemusical.nl . De ticketverkoop van ‘De Nederlandse musicaldagen’ zal verlopen via www.theaterstilburg.nl