Op 17 januari 2017 was het dan eindelijk zover. Een dag waar musicalland al een tijdje naar uit had gekeken. Nadat Albert Verlinde bekend maakte dat Vajén (Gloria Estefan) twee fantastische heren aan haar zijde zou krijgen als Emilio Estefan, konden we alleen maar uitkijken naar deze fantastische en feestelijke première. Veel vrienden en bekenden van Tommie Christiaan waren uiteraard aanwezig bij deze bijzondere première.

In 2011 nam Tommie deel aan de AVRO-talentenjacht ‘Op Zoek Naar Joseph’, maar vlak voor de finale verliet hij het programma vanwege een onweerstaanbaar aanbod: de mannelijke hoofdrol in de musical ‘High School Musical’. Verder was Tommie te zien in de musicals; ‘Love Me Tender’, ‘Zorro’, ‘The Little Mermaid’ en ‘Grease’. In 2015 deed hij mee aan ‘The Voice Of Holland’. Hier werd hij opgenomen in het team van Marco Borsato. Afgelopen seizoen speelde Tommie de rol van ‘Woof’ en was hij cover ‘Berger’ in de musical ‘Hair’. Tommie Chirstiaan is dus een veelzijdig man en liet dat ook gisteren zien. Lekker los in de heupen, goed zingend en acterend. De chemie tussen Vajén en Tommie was mooi om te zien.

On Your Feet! is een musical gebaseerd op het leven en de muziek van Gloria Estefan en Emilio Estefan, geschreven door Alexander Dinelaris. De musical ging op 5 november 2015 in première op Broadway. De eerste uitvoering buiten de Verenigde Staten vond plaats op 17 oktober 2017 in Utrecht. De officiële Nederlandse première was op zondag 29 oktober 2017 met Vajén van den Bosch en Jim Bakkum in de hoofdrol. Vanaf nu is dus ook Tommie Christiaan toegevoegd aan deze geweldige cast!

Voor de fotoreportage klikt u hier

On Your Feet premiere Tommie 77

Verslag: Patrick van den Dorpel
Foto’s: Peggy de Haan