Na het overweldigende succes in 2017 en 2018 in een oude kerk in Haarlem, presenteert Van Tok Music Entertainment dit jaar de kerstshow ‘It’s Christmas Time’ in een professionele theatersetting in het Kennemer Theater.

‘It’s Christmas Time’ is een heerlijke feel good show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers met een verhaal waarin sneeuw en ijs zorgen voor een winters gevoel. Met medewerking van professionele artiesten, belooft het een hartverwarmende kerstshow te worden. 

Met trots presenteert de organisatie alvast theatericoon Paul van Gorcum. Van Gorcum is onder andere bekend als de stem van Gargamel in de televisieserie De Smurfen en door zijn rol als Baron Van Neemweggen in Bassie en Adriaan.Hij kruipt nu in de huid van Winterkoning Jack Frost. Ook de ‘Very Merry Christmas Band’, ‘Christmas Dancers’ en ‘The Holly Jolly Kids’ zijn van de partij. Meer nieuws over de cast van 2019 volgt binnenkort.

Kaarten vanaf € 22,50 voor zaterdag 14 december om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Foto: pr