Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni zie je ‘Voor de Show’; de afstudeervoorstelling van de vierdejaars studenten van onze MusicAllFactory (MAF)! Met ondersteuning van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen de vierdejaars studenten van de MusicAllFactory stukken uit bekende musicals. Je ziet de volgende 4e jaars studenten: Christine Cacciapaglia- van Asselt, Diede Timmers, Dorine Heijltjes, Edo Luijten, Eva-Marijn de Vries, Hugo Buylinckx en Peun Akkers. De spanning stijgt… want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zetten in de musicalwereld. Wij zijn nu al trots op deze toptalenten!  En wie weet zie je in deze voorstelling de grote musicalsterren van de toekomst want tientallen studenten (o.a. Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Terence van der Loo) vonden gedurende de afgelopen jaren via de MusicAllFactory hun weg naar het professionele musicalpodium.

Extra info

Locatie:            Factorium Theater – Koningsplein 11A Tilburg

Aanvang:          17 juni – 14.30u

Duur show:      2 uur en 30 minuten met pauze

Prijs:                  18,50 euro

Reserveren:     www.factorium.nl

Creatives & Factorium Coaches

André van Hest            Spel/Regie

Annerieke Groen         Spel/Regie

Agaath Verspeten        Dans/Choreografie/Coördinator MusicAllFactory – Volwassenen

Ingrid Zeegers              Zang

Rik van de Rijdt           Zang

Ezra van Nassauw       Koorrepetitor

Tom Dicke                    Koorrepetitor 

Sinds 1995 levert de MusicAllFactory talenten voor de musicalpodia in binnen- en buitenland. En daar zijn we trots op. In het inmiddels 25-jarig bestaan heeft de MusicAllFactory zich ontwikkeld tot een professionele deeltijdopleiding met een levendige afdeling voor de jongeren (14-18 jaar), een robuuste afdeling voor de volwassenen (18-30 jaar), een tak voor de jonge supertalenten van Nederland met al flink wat podiumervaring (MAF Junior) en een nieuwe afdeling voor Muziektheater Klassiek (MUK). Het ontdekken en ontwikkelen van talent is een kwestie van jaren hard werken. Factorium investeert in de jeugd; zo kun je bij onze Musical4U al terecht vanaf 9 jaar, voor je plezier en om te ontdekken of je meer wilt en kunt met het vak Musical.

Factorium is een huis voor podiumkunsten. Wij laten mensen schitteren en helpen hen hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Niet alleen tijdens het volgen van een cursus theater, muziek, dans en musical, maar ook tijdens optredens en projecten in de wijk of op school. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl.

Fotograaf: Jostijn Ligtvoet