De musical Rent is vanwege het succes verlengd in het DeLaMar theater. Er zijn extra voorstellingen op 4 en 5 november.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt Rent het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met verlies, verslaving en kunst, proberen ze ieder op eigen wijze het perspectief van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je dagen zijn geteld? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke en hoopvolle les: Samen leven voor vandaag!

 

Dit najaar brengt Atelier DeLaMar een nieuwe versie van Rent met een deels nieuwe cast en een aangepast decor voor de grote zaal. Atelier DeLaMar is een plek waar nieuw werk ontstaat en waar ruimte is voor grensverleggende theaterinitiatieven voor een breed publiek. Rent won in 2016 de Musical Award voor beste kleine musical en Mitch Wolterink won de Musical Award voor beste mannelijke bijrol in een kleine musical.

De musical Rent is een productie van Atelier DeLaMar. Atelier DeLaMar is een plek waar nieuw werk ontstaat, waar ruimte is voor innovatieve projecten. Atelier DeLaMar wordt een plek voor publiek dat benieuwd is naar nieuwe richtingen, nieuwe stijlen.

Boeken kan op https://delamar.nl/voorstellingen/rent/

Lees ook:
Musical ‘RENT’ staat als een huis