Zojuist maakte Henk Poort via een bericht op Instagram bekend nog 13 extra voorstellingen te gaan spelen van zijn theaterprogramma Henk Poort en de Helden. Na zijn deelname aan het programma Beste Zangers was de vraag naar kaarten zo groot dat zijn theatertour binnen no time uitverkocht was. Daarom is de tour verlengd tot mei 2020, kaarten zijn vanaf dit moment te verkrijgen.
 
Henk Poort: ‘Het is hartverwarmend om te zien dat zo veel mensen mijn voorstelling willen komen bekijken. In Amstelveen en Oosterhout speel ik zelfs twee voorstellingen, omdat één zaal niet alle mensen kon herbergen. Niet te geloven toch?! Het is een feest om nog tot en met mei in het theater te mogen spelen!’
 
Henk zal met zijn voorstelling te zien zijn in de volgende steden:

zondag 24 november 2019 Theater de Bussel OOSTERHOUT
woensdag 5 februari 2020 Schouwburg Amstelveen AMSTELVEEN
donderdag 13 februari 2020 Isala Theater CAPELLE A/D IJSSEL
zaterdag 29 februari 2020 Theaters Tilburg TILBURG
dinsdag 31 maart 2020 Oude Luxor Theater ROTTERDAM
donderdag 9 april 2020 Theater De Storm WINTERSWIJK
woensdag 22 april 2020 Theater De Hofnar VALKENSWAARD
donderdag 23 april 2020 Schouwburg Amstelveen AMSTELVEEN
donderdag 30 april 2020 Schouwburg Hengelo HENGELO
dinsdag 19 mei 2020 Schouwburg Het Park HOORN
woensdag 20 mei 2020 Schouwburg Kerkrade KERKRADE
donderdag 28 mei 2020 De Lievekamp OSS
vrijdag 29 mei 2020 De Maaspoort VENLO

 
Beste Zangers

Henk Poort’s deelname aan Beste Zangers heeft veel stof doen opwaaien. Zijn versies van ‘Sound of Silence’ en ‘Phantom of the Opera met Floor Jansen’ bereikten de nummer 1-positie in iTunes, zijn op YouTube inmiddels miljoenen keren bekeken en ontvangen nog steeds veel lof vanuit de hele wereld.

 Over Henk Poort en de Helden

In Henk Poort en de Helden brengt Henk een ode aan zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?  InHenk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire.

Kijk voor meer informatie op http://www.henkpoort.nl

Lees ook:
Henk Poort en de Helden; Veelzijdige held op sokken

Foto: Elisabeth Melchior