fbpx

Extra voorstellingen JCS

Extra voorstellingen JCS

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten maakt producent TEC Entertainment vandaag bekend dat er drie extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, aan de Nederlandse tournee worden toegevoegd. De kaartverkoop voor deze extra voorstellingen is vanaf vandaag geopend.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment: “We zijn enorm verrast door de grote vraag naar kaarten voor Jesus Christ Superstar. We hadden nooit gedacht dat we drie maanden voor de eerste voorstelling van Jesus Christ Superstar in Nederland al extra voorstellingen moesten organiseren. De afgelopen periode hebben we veelvuldig de vraag gekregen of we niet een extra middagvoorstelling konden inplannen en ik ben bijzonder blij dat het ook gelukt is om aan die vraag tegemoet te komen.” De extra voorstellingen vinden plaats op:
zaterdag 17 december 2016 14.00 uur Heineken Music Hall, Amsterdam
dinsdag 3 januari 2017 20.00 uur World Forum Theater, Den Haag
zaterdag 7 januari 2017 14.00 uur World Forum Theater, Den Haag

Jesus Christ Superstar
De wereldberoemde rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met geweldige songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’, en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december 2016 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België).
Kaarten voor alle voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl of via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of www.eventim.nl

Lees ook: Hemelhoge verwachtingen voor Jesus Christ Superstar waargemaakt

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.

2018-02-22T21:32:09+00:0014/09/2016 10:20|

Leave A Comment