Plzier Entertainment is op zoek naar een getalenteerde jongen (15 t/m 18 jaar) die de rol van Zeke Baylor op zich kan nemen. Een rol met vooral veel spel en (solo)zang.

De repetities vinden elke donderdagavond plaats in Hilversum van 19:00 uur tot 21:30 uur. Bekijk het volledige repetitieschema en info over o.a. de deelnemersbijdrage op http://www.plzier.nl/highschoolmusical/repetitie-info

Ben jij onze Zeke? Meld je dan aan met een foto + CV via info@plzier.nl
Wanneer je wordt uitgenodigd om auditie te komen doen, wordt er in overleg met de auditant een auditiedag afgesproken.

Rolomschrijving:

Zeke is een basketbalspeler van het Wildcats Team en één van de beste vrienden van Troy Bolton. Hij is energiek en bevat de nodige dosis humor.
Hij heeft twee geheimen: een oogje op Sharpay en liefde voor bakken, die hij blij en opgelucht is om uiteindelijk te onthullen.

High School Musical:

Wanneer Troy Bolton en Gabriëlla Montez tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen, ontdekken ze dat ze beiden een talent en passie voor zingen hebben. Maar er wordt van beiden hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam, waar hij aanvoerder van is, naar de overwinning leiden en Gabriëlla moet hetzelfde doen met haar scheikundeclub. Als hun vrienden erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor een schoolmusical, breekt de hel los op East High! Skaters willen klassieke muziek maken, nerds willen hip-hop dansen en de sporters lijken mee te willen doen met “Heel Holland Bakt”. De vrienden van Troy en Gabriëlla willen dan ook het liefst zo snel mogelijk een eind maken aan deze hype om ‘anders’ te zijn. Sharpay (voorzitter van de toneelclub) en broer Ryan zijn ook niet bepaald blij met deze hele situatie, omdat zij ineens moeten vechten om de hoofdrollen van de schoolmusical.

Op zondag 13 oktober zal “High School Musical” te zien zijn in ‘De Vorstin’ te Hilversum.