Cruise Travel bestaat in 2016 dertig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een éénmalige musicalcruise naar de Noorse fjorden. Verschillende bekende Nederlandse musicalsterren zorgen voor spectaculair entertainment. Deze reis is exclusief te boeken bij Cruise Travel en ANWB.

Gasten vertrekken op 11 juni comfortabel vanuit Rotterdam met het gelijknamige schip van Holland America Line. De 8-daagse reis is volledig verzorgd en voert langs de adembenemende Noorse fjorden. Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Musicalshows en meet&greet
Bekende musicalsterren Pia Douwes, Stanley Burleson en Sophia Wezer verzorgen exclusieve optredens aan boord. Daarnaast zal aanstormend talent van de Frank Sanders Musical Akademie acte de presence geven. Tijdens een cocktailparty en meet&greet kunt u kennismaken met de artiesten aan boord. Meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma vindt u op www.cruisetravel.nl/musical.

Over Cruise Travel
Cruise Travel is gevestigd in Ermelo en al 30 jaar dé cruisespecialist van Nederland. Ze vertegenwoordigt 20 rederijen met in totaal meer dan 200 schepen en bestemmingen over de gehele wereld. Cruise Travel is onderdeel van ANWB Reizen. ANWB-leden profiteren van exclusieve voordelen.