Peppa is een lief, ondeugend biggetje dat samen met Mama Big, Papa Big en haar kleine broer George avonturen beleeft. Peppa is, net als haar vader, gek op spelen in een modderpoel, houdt van lachen en maakt graag knorrende geluiden. Peppa beleeft vele avonturen en een aantal van die avonturen werden nu gespeeld in deze voorsteling.

Vandaag speelde de show in een uitverkocht Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Als het doek opengaat staat daar Daisy, die verstoppertje aan het spelen is met de andere dieren. De aanwezige kinderen willen Peppa, die verdwenen lijkt, en zijn duidelijk hoorbaar verheugd als Peppa opeens opduikt.

Peppa Pig foto Peggy de Haan 31

De poppen worden bespeeld door acteurs die met veel energie deze voorstelling spelen, wat weer haar wisselwerking heeft op het jonge publiek dat duidelijk geniet. Er is zonder meer een hoop publieksparticipatie en diverse kinderen hebben dan ook een gezonde blos van al dat gespring en geklap na afloop van de voorstelling.

Anna Verschoor, Eva Jonker, Sterre Pechler, Simone Ten Brinke, Mitch Blaauw, Kylian de Rooij en Dennis de Groot geven veel en dat wordt absoluut gewaardeerd door het jonge publiek. De voorstelling is opgebouwd uit diverse verhalen met een eenvoudig decor en de karakters geheel in de hoofdrol, waarbij alles aan elkaar gepraat wordt door Daisy. Het enige personage dat geen pop bij zich heeft. De verhalen zijn kort en spannend en door het tempo wordt ervoor gezorgd dat de aanwezige kinderen zich uitstekend amuseren.

Peppa Pig foto Peggy de Haan 2

Aan het einde is daar nog de “meet and great” in de foyer. Een foyer die na afloop meestal snel leeg loopt maar nu nog lang gevuld is met kinderen die op de foto willen met hun favorieten en dan juichend het theater verlaten. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Voor meer informatie klikt u hier.

Klik hier voor de fotoreportage

Lees ook:
Peppa Pig, de grote Plons! Van West End naar het grote modderland…