Top-intiatief van het Rietveld Theater !!!! Erik Brey speelt daar op 9 april zijn 39-jarig jubileumprogramma.
 
Deel, boek en geniet tussen 14:30 en 15:30. Ga voor kaarten naar: https://www.rietveldtheater.nl/rietveld-thuis-theater-erik-brey/ 
 
Rietveld Theater lanceert #Thuistheater. Een initiatief om artiesten te helpen de corona-crisis door te komen. Onze eerste levensbehoeften bestaan niet alleen uit water, brood en wc-papier. Ook de interne mens dient gevoed te worden met schurende humor, hartverscheurend melodieën en een verfrissende kijk op de werkelijkheid. Vanuit het Rietveld Theater bieden we onze vaste bezoekers en andere theaterliefhebbers theater op de thuisbuis.

VOOR BEZOEKERS

Voor een schappelijke vergoeding koopt men een ticket voor zichzelf of de gevulde huiskamer. Bij aanvang van de voorstelling logt men in op het videokanaal waar alleen degenen die een ticket gekocht hebben toegang toe hebben. Wil je op de hoogte blijven van de programmering, meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

VOOR ARTIESTEN

Het optreden begint vanuit de eigen huiskamer van de artiest of op de vlakke vloer van het lege Rietveld Theater. Hij of zij kan de bezoekers ook zien en interactie is mogelijk via de chat. De opbrengst van de kaartverkoop gaat grotendeels naar de artiest.
 
Fantastisch, dat dit theater een vorm kan en wil aanbieden, waarbij de artiesten toch iets blijven verdienen !