Met de repetities en een première op 8 februari in het vooruitzicht, is Tony Neef inmiddels uit de cast van The Sound of Music gestapt. Ook Cindy van Bell zal zich straks gaan voorbereiden op de musical Sonneveld in DeLaMar.

Tony Neef speelde de rol van Oom Max. Armand Pol neemt zijn rol over. Vanaf 22 januari neemt Rein Kolpa het stokje over. Rein speelt maximaal vijf voorstellingen per week en Armand zal in enkele gevallen wederom de rol van Oom Max op zich nemen.

Armand heeft reeds in vele muziektheaterproducties en musicals gespeeld waaronder Annie, Ciske de Rat en Mary Poppins en Aspects of Love. In The Sound of Music speelt hij momenteel de rol van Herr Zeller. Rein Kolpa heeft naast theaterwerkzaamheden veel oratoriumrepertoire opgebouwd. The Sound of Music is hem zeer bekend: in 2008-2010 speelde hij reeds de rol van Kapitein Von Trapp.

Cindy Bell, als Barones Von Schräder, speelt tot en met 18 januari in The Sound of Music. Haar rol zal vanaf 20 januari overgenomen worden door Ellen Evers. Ellen is een zeer bekende in het theatervak: zij speelde succesvol rollen in o.a. Miss Saigon, de 3 Musketiers, Chicago, Mamma Mia! En De Jantjes.

Het is precies 50 jaar geleden dat de film The Sound of Music uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. 

THe Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Lees ook: The Sound of Music 2.0 bruist