Albert Verlinde,  directeur van Stage Entertainment Nederland: “De reacties die we vorig jaar hebben ontvangen op Elisabeth In Concert op Paleis het Loo waren overweldigend.

We hebben meer dan 32.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit jaar was Paleis het Loo in verband met een verbouwing niet beschikbaar. We zijn ontzettend blij dat we met Paleis Soestdijk opnieuw op een koninklijke locatie terecht kunnen. Elisabeth in Concert is een nieuw concept dat we hebben bedacht om een klassieker om te vormen naar een concertante voorstelling en het is natuurlijk fantastisch om te zien dat dat zo aanslaat.

Dit jaar hebben we met Paleis Soestdijk wederom een ultieme locatie gevonden voor deze romantische, muzikale sensatie. Ik ben hier heel blij mee en kijk er ontzettend naar uit.” Onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson brengen ook dit jaar de concertversie van de succesvolle musical Elisabeth. Pia Douwes, hoofdrolspeelster: “Elisabeth is één van de dierbaarste rollen die ik heb mogen spelen. Dat ik nogmaals dit concert mag doen is al een feest, maar dat Paleis Soestdijk op een steenworp afstand van mijn woonplaats is maakt het nóg specialer.” Elisabeth in Concert is van 8 tot en met 17 juni te zien op Paleis Soestdijk, de kaartverkoop gaat open op 7 februari. Voor meer informatie: www.elisabethinconcert.nl

Elisabeth in Concert

Wegens overweldigend succes in 2017 komt Elisabeth in Concert deze zomer terug. Met dit keer het magische Paleis Soestdijk in de achtergrond wordt deze unieke show een muzikale sensatie die je niet mag missen. Ook dit jaar keren onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de concertversie van de musical Elisabeth.

Elisabeth in Concert Pia Douwes en Stanley Burleson

Het verhaal

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk. Nog altijd wordt de populaire keizerin liefkozend Sisi genoemd door het Oostenrijkse volk. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.