De eerstejaars studenten van de Frank Sanders Akademie speelden in Studio 1 van de Akademie hun eerste voorstelling; ‘Alles is Nu’ voor publiek. Alle plekken waren bezet. Als je voor de eerste keer voor publiek speelt, dat bestaat uit familie, vrienden en medestudenten, is dat absoluut spannend.

Veel variatie

Deze voorstelling had alles in zich; zang, dans spel waarbij grappige sketches werden afgewisseld door vocale nummers in diverse stijlen met zowel solozang als ensemble nummers. De eerste kennismaking met de optredens beviel de studenten en het aanwezige publiek duidelijk.

De studenten gebruikten het decor en het hele toneel optimaal en door de grote variatie in spel dans en muziek gaf dat een goed beeld van de prestaties van de eerstejaars studenten.

Cast

De cast bestond uit:  Twan Bosschaart, Lois Bozac, Menno Dekker, Anne van den Dries, Jelmer Engelaar, Sofie Heus, Kemy Hooimeijer, Dennis van Huis, Robin Ketelaers, Jozefien de Lange, Silje Raaijmakers, Tom Di Scala, Sterre Schaasberg, Stephanie Slik, Josine van Soest, Benthe de Wijs en Mayke van der Zanden

Voorstelling tweedejaars studenten

Deze week is het de beurt aan de tweedejaars studenten. Zij spelen dit jaar drie eigen gemaakte voorstellingen in het Polanentheater. Een verrassend drieluik waarin u na een bezoek aan een verlaten huisje in het bos een kijkje neemt bij de Romanov-zusters om uiteindelijk de lucht in te gaan…

Speeldata:
vr 31 jan, 20.00 uur
za 1 feb, 14.00 uur
za 1 feb, 20.00 uur
zo 2 feb, 14.00 uur

Toegang:
€ 15,00 regulier
€ 12,50 CJP/65+

Reserveren kan op de website van de Akademie: https://www.franksandersakademie.nl

Frank Sanders Akademie

De Frank Sanders Akademie leid je op tot uitvoerend musicalacteur en leert je hoe je een musical maakt en produceert. Na de opleiding ben je een zelfstandig artiest die voor zijn eigen werkgelegenheid kan zorgen.

De Frank Sanders Akademie maakt deel uit van het ROC van Amsterdam en is een BOL-opleiding. Studenten krijgen 3 jaar lang theorie- en praktijkles op niveau 4. Hierna is het mogelijk nog een extra vierde leerjaar te volgen op de Akademie. De docenten werken allemaal in de musical- en theaterwereld. Studenten krijgen dus les van vakmensen die het beroep goed kennen. Zij geven les in acteren, zingen en dansen. Dit zijn de vaardigheden die het belangrijkst zijn voor elke musicalartiest. Daarnaast krijgt men regelmatig les van gastdocenten uit de kleinkunst, het toneel en het jeugdtheater. Denk aan artiesten en regisseurs als Karin Bloemen, Pia Douwes, Theo Nijland, Doris Baaten, Tetske van Ossewaarde, Paul van Ewijk, Eddy Habbema en Paul Eenens.

Lees ook:
Boeiende solo’s en duo’s op de Frank Sanders Akademie

er zijn geen afbeeldingen gevonden