De studenten van de Frank Sanders Akademie hebben allemaal hun kerstvoorstellingen gespeeld met uitzondering van de eerstejaars. Gisteren was het hun beurt om de voorstelling op de planken te zetten met de naam “Dat Geld ook voor jou”.

Een voorstelling over… GELD. Over arm en rijk. Over wel en niet. De maakbare samenleving waar alles draait om geld. Na jaren van economische crisis een ideaal onderwerp voor in de decembermaand, waarin ongetwijfeld weer enorm veel GELD wordt uitgegeven. Wim Sonneveld zong er al eens over: Poen, poen, poen, poen… Maar in deze voorstelling geen plaats voor Sonneveld, maar wel voor de studenten van het eerste jaar, die zich met deze kerstvoorstelling voor het eerst officieel presenteerden aan het publiek.

Dat geld ook voor jou-2

In deze voorstelling met als creatief team niet de minste Frank Sanders, Wesley de Ridder, Joni van Rossum, Hester Schrofer, Wil van der Meer, Manuel Mönnich en Michiel Varga. Deze voorstelling draaide om geld en dat was terug te zien in de stukken die werden gespeeld en gezongen zoals “Als ik toch eens rijk was”, “Rich man’s frug” “Money” uit Cabaret, “Money Money” uit Mamma Mia. Speciaal voor de “Money Song” uit Avenue Q had de klas poppen gemaakt die perfect pasten in dit nummer en aan het einde musicalleider Joni van Rossum nog even in het spotlight zette.

Dat geld ook voor jou-3

De studenten Thomas Alkema, Melle Berendse, Robin Hissink, Nick van der Jagt, Tessa Jongeleen, Iris de Kock, Joey Leroy, Marscha, mac Gillavry, Dorine Meijerhof, Jelle Verbogt, Sharon Verdegen en Charlotte Versteeg hebben hiermee hun visitekaartje afgegeven en een uitstekende start van dit schooljaar gemaakt.

Deze voorstelling van het eerste jaar speelt vandaag nog in het Boulevard Theater waarna ook deze studenten gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Voor de fotoreportage klikt u hier. 

Lees ook:
Mooie tweede serie solo’s derdejaars FSA
Verrassende 10 min solo’s
“Een mooie tijd” door de tweedejaars FSA