In alle vroegte kwamen Stanley Burleson, Sophia Wezer, Tony Neef, Billy Maluw, Esmée Dekker, Nikki van Rossum, Wesley de Ridder en Sander Vissers gisterenochtend aan bij MS Rotterdam. Na de paspoortcontrole en security check gingen zij aan boord van dit mooie schip van de Holland America Lijn.

Cruise Travel bestaat dit 30 jaar. Om dat te vieren organiseren zij een exclusieve musicalcruise richting het noorden, waar de Noorse Fjorden wachten. Kenmerkend is de adembenemende natuur. De beste manier om de fjorden te ontdekken is vanaf het water. Terwijl het cruiseschip door het fjord glijdt, zien de gasten watervallen, bergen, inhammen en kleine dorpjes aan hen voorbij trekken. Aan land wachten pittoreske dorpjes zoals Flam en boeiende steden zoals Oslo en Stavanger.

Voor de musicalartiesten wordt het echter ook hard werken. Zij verzorgen vele optredens en tijdens een cocktailparty en meet & greet kan men kennismaken met de artiesten. Pia Douwes komt donderdag aan boord omdat zij eerst nog verschillende optredens heeft. Tony Neef verlaat dinsdag het schip.

Musical cruise 2016 26

Meteen na aankomst was er een soundcheck en werden de choreografieën nog even doorgenomen. Om vijf uur stond al het eerste optreden gepland waarna er later die avond nog een Late Night Concert plaats vond in het schitterende theater aan boord van de MS Rotterdam. Het schip ziet er prachtig uit en de cast was dan ook onder de indruk van het interieur van het schip. De MS Rotterdam is inmiddels onderweg en meert zaterdag weer aan bij de Cruiseterminal in Rottterdam.

Bekijk hier onze fotoreportage.

Steun ons en volg ons!!

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.