Theater Terra maakt al geruime tijd musicals waarbij gebruik wordt gemaakt van poppen. Dit vereist andere vaardigheden dan bij een normale musical. Daarnaast zijn de verhalen, liedjes en decor afgestemd op jong publiek, geen eenvoudige opgave. Musicalsites sprak met twee acteurs uit de musical “De Kabouter”, Marije Konings en Wesley de Ridder.

“De Kabouter” is gebaseerd op de schitterende boeken van Rien Poortvliet en Wil Huygen die in veel boekenkasten staan. Kinderen kunnen hun verbeelding en fantasie de vrije loop laten bij het lezen van deze mooi geïllustreerde boeken.

Jij gelooft toch ook dat de kabouters écht bestaan?
In een magisch moment betreedt Lise het boek van de kabouters en beleeft ze met haar nieuwe kaboutervriendjes een groot avontuur. Ze reizen op de rug van een gans, in de bek van een leeuw en in een luchtballon naar de Noordpool, de enige plek op de wereld waar nog kabouters wonen die gedachten kunnen lezen en met dieren kunnen praten. Daar aangekomen probeert Lise het sprookje van de kabouters te redden, voordat kinderen over de hele wereld de kabouters zijn vergeten. Zou haar dat lukken? Dat zie je in het theater! Want jij gelooft toch ook dat de kabouters écht bestaan?

De cast bestaande uit Dick Feld, Linda Korevaar, Marije Konings en Wesley de Ridder nemen u graag mee naar de kabouters.

De Kabouter is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien van september 2016 tot en met februari 2017.

Lees ook:
De Kabouter: een familievoorstelling van groots formaat

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.

Lees ook:
De Kabouter: een familievoorstelling van groots formaat