Waar denk je aan bij een zomerconcert? Een lekkere zomerse temperatuur, buiten zitten, koele drankjes, een prachtige locatie en last but not least mooie muziek. Al die ingrediënten waren gisteravond aanwezig tijdens het zomerconcert dat Miriam Venema organiseerde.

Zoals ze zelf vertelde was het voornamelijk voor haar eigen plezier, maar ook het publiek genoot volop van de zes zangers. Miriam Venema, Daan Smits, Jeffrey Italiaander, Karin Bos, Kaily van Starrenburg en Mitch Wolterink klonken geweldig. Er waren prachtige solo’s, duetten en ensemblenummers. De stemmen kleurden mooi bij elkaar en het plezier spatte ervan af. Het genre was heel uiteenlopend. Van mooie luisterliedjes tot krachtige popsongs. Daarnaast werden ze voortreffelijk begeleid door Hilmar Leujes, Ruud Jan Bos en Bennie Top.

Zomerconcert 2017 Peggy de Haan 8

Elk jaar verzamelt Miriam een groep collega’s om daarmee een concert te geven. Daan en Karin kende ze van Soldaat van Oranje. Jeffrey en Mitch zag ze in een musical en dacht: die moet ik hebben. Al kende ze Jeffrey ook al van Fontys net als Kaily. Wij kijken alweer uit naar het concert volgend jaar.

Zomerconcert 2017 Peggy de Haan 48

Voor de fotoreportage klikt u hier