De nieuwe voorstelling ‘Dromen van Licht’ van TOP Theaterproducties is, op 28 Mei in de Kunstlinie van Almere zeer succesvol ontvangen.  

Nu nog één keer te zien op 11 juni in Theater Corrosia te Almere- Haven aanvang 14.30. Mis het Niet. 

‘Dromen van Licht’ is een theatraal concert in samenwerking met AJSO Theaterorkest o.l.v. Hans Welle. En we mogen wel zeggen met een verrassende muziek keuze, via Kurt Weill/Berthold Brecht belanden we uiteindelijk bij Irving Berlin en Stephen Sondheim.

De beide artistieke leiders Hans Welle (Orkest) en Dick Schaar (TOP) zijn zeer verheugd om na een lange tijd eindelijk weer eens de koppen bij elkaar te brengen om een nieuw programma te kunnen maken. Natuurlijk doen er weer een keur van Almeerse artiesten aan mee met Ruben Anthony als speciale gast. Met TOP gastsolisten Rolf van Rijsbergen en Joost van Tongeren en TOP solisten Hendrina van den Pangaart, Madelon Beute, Anne Homburg, Jos Timmerman e.v.a. Met medewerking van Gemengd koor Multiple Voices en Kinderkoor Grandi Piccoli.

De originele repertoirekeus zal in volle kleur tot zijn recht komen met het 30 koppig orkest zoals o.a. ‘Suite Dreigroschen Oper’; ‘Cell Block Tango’ (uit Chicago); ‘The Show must go on’ en ‘El Tango de Roxanne’ (uit Moulin Rouge); ‘Sunday’ (uit Sunday in the Park with George); Verschillende nummers uit ‘Annie Get Your Gun’ e.a.

Een lichte verhaallijn verbindt het diverse en uiteenlopende repertoire. Polly is in de handen gevallen van Mackie Messer. Op de vlucht nemen haar ouders, Mr. en Mrs Peachum, Polly mee op reis naar Parijs en Amerika om haar vanuit het donker weer het licht te laten zien. Een Joker op de achtergrond leidt het publiek door de voorstelling heen. In prachtige kostuums en fantastische muziek. U zult na afloop weer verkwikt huiswaarts keren, of ergens met uw dierbaren wat gaan drinken op deze zondagmiddag.

Entree is inclusief een pauzedrankje.

Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354 AP Almere Haven
aanvang 14.30 uur.

Toegangskaarten via  het theater. 

Meer info? Ga naar www.topalmere.nl