Het artiestenleven is niet makkelijk. De concurrentie is stevig en de lat ligt hoog. ,,Artiesten dromen van een grootse carrière, maar eenmaal in de spotlights komt er ontzettend veel op ze af”, weet theaterman Paul Donkers. De Almeerder begeleidt artiesten en podiumkunstenaars bij zaken als auditiestress, podiumvrees, omgaan met roem, faalangst en het maken van keuzes.

,,Bekende Nederlander of beroemd willen worden lijkt voor iedereen haalbaar. Door programma’s als The Voice of Holland, Hollands got Talent en sindskort weer Idols is er een onophoudelijke stroom van nieuwe ‘sterren’. Ook de MBO en HBO Theateropleiding levert per jaar honderden ambitieuze talenten af”, aldus Donkers. ,,Maar de entertainmentbranche is steeds vluchtiger, theaters zijn aan het inkrimpen en subsidies worden stopgezet. Waar vinden al deze gedreven artiesten, acteurs, kunstenaars en presentatoren hun werk, hun publiek en erkenning? Hoe ga je om met de druk van buitenaf? Iedereen wil wat van je, maar wie kun je vertrouwen? Hoe vang je een slechte recensie op? En wat als blijkt dat je je hele sociale leven hebt opgegeven voor een zeepbel? Plotselinge roem kan ook zomaar opeens voorbij zijn.”

Schermafbeelding 2016 03 29 om 23.11.28

Donkers heeft zelf 25 jaar ervaring in de theater- en entertainmentbranche. Hij stond in grote musicalproducties, werkte als regisseur bij onder andere Stage Entertainment en speelde in vele tv-series. Daarnaast is de Almeerder docent en coach bij een aantal theaterscholen in het land. Donkers is nu gestart met een talent- en mentalcoach praktijk in Almere voor artiesten en podiumkunstenaars. ,,Door mijn werkervaring spreek ik voor hen een begrijpelijke taal voor artiesten en podiumkunstenaars.” Kijk voor meer informatie op www.donkerscoaching.nl.

Aanbieding
Vraag je je weleens af, is dit het nou ? Zit er niet meer in ? Maak ik wel goede keuzes ? Auditiestress of hoe ga je om met afwijzing ? Er komt teveel op je af ?

Heb jij als beginnende of gevorderde artiest behoefte aan een goed coachingsgesprek?
En wil je investeren in jezelf ? Ik bied je een GRATIS coachingsessie aan !

Show Les Miserables Enjolras 1

Met mijn 25 jaar ervaring in theater, entertainment en events spreek ik een voor jou begrijpelijke taal en help ik je op weg naar meer inzicht en een beter resultaat.
Ik wil graag dat je mijn nieuwe coaching methode uitprobeert, doe jezelf een plezier en ervaar wat je precies drijft, wat je aannames zijn en welke vaste patronen je wilt doorbreken.

Om mijn methode uit te proberen, bied ik je daarom 3 GRATIS coaching gesprekken

Aantal sessies : intake + 2 vervolg gesprekken
Locatie : Almere

PAK DIE KANS !

Paul Donkers
Donkers Coaching
info@donkerscoaching.nl