Wil jij  naar The Lion King in het Circustheater in Scheveningen? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze twee vrijkaarten? Dat kan op twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Noem de naam van de zoon van Mufasa, de eerste leeuwenkoning uit de musical. Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl

of:

2. Like onze Facebookpagina en het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 15 december 2018. De uitslag wordt 16 december bekend gemaakt. De datum is naar keuze mits beschikbaar.

The Lion King

Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King. Beleef ze samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

De Koning der Musicals mocht in Nederland al méér dan een miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won het 70 internationale awards.

Beleef dé musicalsensatie voor jong en oud in het AFAS Circustheater Scheveningen. Reserveer nu kaarten voor een onvergetelijke ervaring met elkaar.

LET OP! Wegens de aard van de voorstelling dien je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het theater aanwezig te zijn. Vijf minuten voor aanvang worden de deuren van de zaal namelijk gesloten en is er slechts beperkt toegang.

Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar.

Meer informatie vind je op: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/the-lion-king/

Lees ook:
Win twee vrijkaarten voor de musical The Addams Family
The Lion King lanceert educatieprogramma
The Lion King stopt definitief
Musical The Lion King al door een miljoen mensen bezocht