Soof rijdt haar keuken de theaters binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Jij kunt kans maken op twee kaarten voor deze heerlijke musical voor de voorstelling in het pop-up theater Westergasfabriek op een datum naar keuze, mits beschikbaar.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten? Dat kan op twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete gerecht? Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl

of:

2. Like onze Facebookpagina of Instagram en het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 21 februari 2019. De uitslag wordt 22 februari 2019 bekend gemaakt. De datum is naar keuze mits beschikbaar.

Soof, de musical

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Soof de Musical is een unieke theaterbeleving. Genieten van een lekkere hapje en de voorstelling tegelijk. Voeg hieraan de tekst van Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de muziek van Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart aan toe en je hebt het recept voor een topavond in handen.

Meer informatie vind je op https://soofdemusical.nl/

Lees ook:
Soof de musical; verrassende ingrediënten voor een vernieuwend recept
Musical Soof smaakvol van start