Voor de producties van 2019 is Daphne Bruineberg Productions op dit moment op zoek naar invulling voor hoofd-, bijrollen en het ensemble. Door de uitbreiding naar drie locaties is de zoektocht groter dan ooit voor de producent. Invulling wordt gezocht voor de producties van The Wiz in Castellum, Alphen a/d Rijn (2 & 3 november 2019) en RENT in De Flint, Amersfoort (1 & 2 juni 2019).

Eerder produceerde Daphne Bruineberg Productions Disney’s High School Musical (Baarn 2017) en de Hitmusical The Wiz (Hilversum 2018). Deelnemers van de cast van The Wiz in Hilversum ontvingen vorig jaar maar liefst drie nominaties voor de Amateur Musical Awards. Verschillende musicalsites waren vol lof over de kwaliteit. Zo werden de ‘chemie’ (musicalvibes.nl) het ’topniveau’ (Ilovtheater.nl) en de ‘springplank naar het echte vak’ (musicalsites.nl) geroemd. Ervaring is bij de producties van Daphne Bruineberg een pré, maar zeker geen verplichting. ‘Ervaring doe je vanzelf op bij ons!’, aldus Daphne Bruineberg.

Gezocht worden:

Alphen a/d Rijn THE WIZ (M/V)

diverse rollen zoals:

Tante Em                                (vrouw, speelleeftijd 45-65 jaar)

Dorothy                                 (vrouw, speelleeftijd 16-20 jaar)
The Wiz                                  (man, speelleeftijd 30-65 jaar)
Vogelverschrikker                  (man, speelleeftijd 20-50 jaar)
Ensemble                              (man/vrouw, 16-99 jaar)

Amersfoort RENT

Tom Collins                            (Man, sterk spel en zang)
Gordon                                   (Man, o.a. solo ‘Seasons of love’)
Paul / Mr. Jefferson                (Man, o.a. solo ‘Support group’)

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical onder begeleiding van een professioneel team. Zowel het artistieke-, als het productionele- als het technische team hebben hun sporen op professioneel gebied verdiend. Het bedrijf staat voor ontwikkeling van alle deelnemers, maar ook van basis- en middelbare scholieren in de directe omgeving van het theater. Naast de producties in Zaandam, Amersfoort en Alphen a/d Rijn organiseert Daphne Bruineberg Productions musicalreizen naar Londen en New York.

Meer informatie en aanmelden kan via www.bruineberg.nl/audities