Wegens een overweldigende vraag naar kaarten is Disney’s The Lion King verlengd. ‘De koning der musicals’ is in ieder geval nog tot februari 2018 te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen is nu geopend.

Disney’s The Lion King ging in Nederland op 30 oktober in première en de cast speelt het prachtige verhaal van de ‘Circle of Life’ sindsdien avond aan avond in een uitverkocht AFAS Circustheater . Ook de komende maanden is het unieke theaterspektakel dus nog te zien in Scheveningen.

Koning der Musicals
Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney’s The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal
Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.

Overtreffende trap van musical
Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney’s The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.