Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar de familiehit ‘Disney in Concert’ van de Robeco SummerNights deze zomer te zien zijn in Het Concertgebouw in Amsterdam. De voorstellig is een samenwerking tussen Van Lambaart Entertainment en Het Concertgebouw.

Het publiek zal dankzij deze samenwerking twee avonden lang kunnen genieten van het prachtige Disney repertoire. De nummers zullen ondersteund worden door de Disney filmfragmenten op een groot scherm. De solisten die het repertoire zullen gaan zingen zijn Jamai Looman, Jim Bakkum, Carolina Dijkhuizen en Celinde Schoenmaker. Zij zullen ondersteund worden door het alom bekende Metropole Orkest.

Tijdens de perspresentatie zongen alle solisten alvast een nummer uit de show. Celinde beet het spits af met haar vertolking van het gigantisch succesvolle nummer ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’. Ondanks de vocale uitdagingen in het nummer zong ze het prachtig en zal dit nummer velen kippenvel gaan bezorgen.

Musicalsites 416

Vervolgens waren daar Jamai Looman en Carolina Dijkhuizen. Carolina is uiteraard al bekend met het Disney repertoire omdat zij avond na avond de rol van Nala heeft gespeeld in de musical ‘The Lion King’. Ze zong echter geen nummer uit deze voorstelling maar performde samen met Jamai het nummer ‘Belle en het Beest’ uit de gelijknamige film.

De presentatie eindigde met een vrolijke noot. Jim Bakkum zong samen Jamai, Carolina en Celinde het nummer ongelofelijk swingende nummer ‘Hakuna Matata’ dat uiteraard bekend is door de film ‘De Leeuwenkoning’.

Musicalsites 436

Disney in Concert zal in het teken staan van verbroedering van jong en oud. Iedereen heeft wel een connectie met het Disney repertoire en de voorstelling is volgens Van Lambaart dan ook geschikt voor elke generatie. De voorstellingen spelen op 16 en 17 augustus en kaarten zijn te koop via de website van Het Concertgebouw.

Lees ook:

Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen in Disney in Concert

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.