In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum wordt er volop gerepeteerd voor “Plzier & Friends – de Disney Edition”: een speciaal Disney concert vanwege het 10-jarig bestaan van Plzier Entertainment. Zondag 8 maart zullen er twee shows zijn in Podium de Vorstin te Hilversum.

Villa Pardoes
Wie jarig is trakteert zal Plzier Entertainment gedacht hebben. Van elk verkocht ticket gaat een deel naar Villa Pardoes; een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend, zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Nick Homan-Dijkstra: “Wij zijn ooit begonnen in de kinderentertainment en hebben hart voor kinderen. Villa Pardoes spreekt ons enorm aan, omdat wij ieder kind plezier gunnen, ondanks de verschrikkelijke situatie waarin het kind en familie zich in bevindt. We hopen zoveel mogelijk kaarten te verkopen en Villa Pardoes een prachtig bedrag te mogen overhandigen”.

Plzier Entertainment
Plzier Entertainment produceert al 10 jaar lang diverse soorten entertainment voor jong en oud. Waar Plzier Entertainment begon met dansshows op wijk- en kinderfeesten, is het bedrijf nu uitgegroeid tot productiebedrijf met een eigen pand in Hilversum. Zij produceren Sinterklaasshows en musicalproducties in verschillende theaters in Nederland. Daarnaast worden er ook theaterlessen gegeven op meerdere basisscholen. Guido Dijkstra-Homan en Nick Homan-Dijkstra, eigenaren van Plzier Entertainment, dragen de visie van Plzier Entertainment uit. Zij staan voor plezier hebben in wat je doet!

Disney Concert
Vanwege het 10-jarig bestaan van Plzier Entertainment is er gekozen om een concert te organiseren. Samen met bevriende artiesten van Plzier Entertainment zal er gaaf concert komen, dat geheel in het teken staat van Disney. De cast, bestaande uit Joey de Boer, Milou Margaroli, Nino den Hollander, Amber Becker, Rowan van Kanten, Mirthe Overhage, Jelle Wijgergangs, Linde van Melsen, Guido Dijkstra-Homan en Shanice van Buitenen, zal tijdens het concert de allergrootste Disney hits van o.a. Tarzan, Frozen, Lion King, Beauty and the Beast en Mary Poppins ten gehore brengen. Producent Nick Homan-Dijkstra: “Het gaat een spetterende show worden met decor, licht en kostuums voor het gehele gezin. Dit wil je gewoonweg niet missen!!”.

Zondag 8 maart zullen er twee shows (15.00 en 19.00 uur) zijn in Podium de Vorstin te Hilversum. Kaarten voor dit speciale Disney concert zijn verkrijgbaar via: www.plzier.nl