De derdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie zijn begonnen aan de laatste voorstellingen van hun derde studiejaar, ‘Voor eeuwig en altijd’.

Deze voorstelling wordt gespeeld in CC Amstel in Amsterdam waar de studenten, als we binnen komen, nog hard werken om de allerlaatste puntjes op de ‘i’ zetten. De laatste hand wordt aan de kapsels en kleding gezet en de laatste staging wordt besproken. Als het publiek naar binnen komt, is het dan zover. De tweede van de vier voorstellingen gaat beginnen. Morgen spelen de studenten hun laatste besloten voorstelling van deze musical.

Voor eeuwig en altijd

Op een doodgewone dag stapt een jonge vrouw het treinstation binnen en vraagt om een kaartje voor een niet bestaande bestemming. Geïntrigeerd door deze gebeurtenis besluiten enkele stationsmedewerkers haar te volgen en belanden ze in een wereld waar al hun zorgen en problemen lijken te verdwijnen. Zullen ze ooit nog terugkeren, of kiezen ze voor een nieuw leven in deze ogenschijnlijk perfecte maatschappij? Is het geluk van deze plek wel echt?

Ilja de Boer, Jaimy Boetekees, Isa Gommers, Charlotte Ha, Caitlin Hullegien, Jarno Korf, Marie-Annet Kuipers, Ashanti Lavooij, Willianne Liemborg, Sarah Mok, Rafaël Ravenswaaij, Anne Ruitenberg, Wouter Smeulders, Merel Vrijhof en Rosalie van der Wolf speelden nog een keer samen hun voorstelling waarna hun wegen zich zullen scheiden. Een aantal studenten zal nog een masterjaar doen en anderen zullen hun weg zoeken in het werkveld of daarbuiten.

De voorstelling is zo gemaakt dat elke student kan laten zien wat zij of hij in huis heeft. Zowel solo als in het ensemble. Met de muzikale ondersteuning van Billy Maluw, Hilmar Leujes en Anthony Wongsokarijo werd er door de studenten een mooie voorstelling neergezet. De aankleding van de studenten zag er strak uit en aan alles was gedacht.

Ook aan de choreografieën was hard gewerkt en alles zag er strak en verzorgd uit. De studenten vertelden het verhaal boeiend en de sfeer van beide werelden werd mooi getoond. De laatste discipline, zang, klonk prima, zowel solo als als groep kwam iedereen helemaal tot haar of zijn recht.

Met deze voorstelling hebben de derdejaars studenten hun studie in stijl afgesloten en mogen zij zich nu gaan opmaken voor de afsluiting van hun studie aan de Frank Sanders Akademie en de diploma-uitreiking.

Creatives

Samenstelling en regie: Frank Sanders
Script: Bas Groenenberg
Muzikaal leider: Billy Maluw
Choreografie: Peter van Dosselaer, Sophie van Hecke, Hester Schrofer
Vocal coaching: Margot Giselle
Kostuums: Glenn Hewitt
Lichtontwerp: Coen van der Hoeven
Geluid: TIM-group

Cast

Ilja de Boer, Jaimy Boetekees, Isa Gommers, Charlotte Ha, Caitlin Hullegien, Jarno Korf, Marie-Annet Kuipers, Ashanti Lavooij, Willianne Liemborg, Sarah Mok, Rafaël Ravenswaaij, Anne Ruitenberg, Wouter Smeulders, Merel Vrijhof en Rosalie van der Wolf

Lees ook:
Boeiende solo en duo’s op de Frank Sanders Akademie